SVE ILI NIŠTA

Javio se sretnik koji je osvojio 600.000 kuna, a nije pogodio nijedan broj: ‘Već sam uplatio novi listić‘

Igrač je listić uplatio na internetu i odigrao tri kombinacije u iznosu od 30 kuna

Prodajno mjesto HL-a

 Hrvatska lutrija

U izvlačenju od 5. listopada igre Hrvatske lutrije Sve ili ništa mladi Zagrepčanin osvojio je glavni dobitak od 600.000 kuna, a zanimljivo je da nije pogodio niti jedan broj.

Igrač je listić uplatio na internetu i odigrao tri kombinacije u iznosu od 30 kuna, a u Hrvatskoj lutriji kratko su porazgovarali s njim nakon što mu je dobitak i isplaćen:

- Igram sve igre i ovo je prvi veliki dobitak, a posebno mi se sviđa igra Sve ili Ništa upravo zbog činjenice da možete osvojiti i kad ne pogodite niti jedan broj, baš kao i ja - rekao je dobitnik koji uglavnom igra na internetu gdje je otvorio račun još prije 10 godina.

- Trenutno nemam planova i ne znam što ću sve napraviti s osvojenim iznosom, još uvijek razmišljam. Mislim i dalje igrati, već sam uplatio, jer to je ipak igra i prvenstveno zabava, a tko igra njemu se i posreći...Sad je to bilo Sve ili Ništa, a danas, sutra...možda će biti neka druga igra, rekao je.

U igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači se 11 brojeva od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva.

Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a glavni dobitak iznosi 600.000 kuna (79.633,69 €).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:56