INCIDENT U PROMETU

Javio se vozač koji je bježao od žene u Rijeci: ‘Mogla je ubiti pet ljudi, a mene se prikazuje kao p****‘

‘Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu‘
 Twitter

Snimka vozačice iz Rijeke koja je jučer nasred ulice naganjala muškarca koji joj je prigovarao zbog vožnje u rekordnom roku postala je viralni hit. Podsjetimo, žena je s šipkom trčala za čovjekom koji je šprintom spašavao živu glavu.

Nekoliko sati nakon prometnog incidenta u Rijeci redakciji Novog lista javio se upravo muškarac koji je bježao od žene. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

- Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u prometu u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu… ‘Gospođa’ u autu ispred je vozila od željezničkog kolodvora iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela voziti jako blizu nas te se više puta skoro zabila u moju prijateljicu koja ima vozačku tek šest mjeseci.

Moja prijateljica se jako uplašila jer nema dovoljno vozačkog iskustva. Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa se krenula ubacivati na gatu Karoline Riječke prelazeći više traka bez davanja pokazivača smjera te oduzela prednost pješacima koji su prelazili cestu.

Na to smo nastavili vožnju i opet, gospođa se nađe ispred nas i krene naglo kočiti nebili se zakucali u nju. Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno vikati. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu. Također, gospođa je lako moguće bila pod utjecajem alkohola jer sam osjetio alkohol iz njenog vozila koji je također bio u neredu kao i gospođa na moje pitanje njoj – da li ste vi normalni, zašto želite izazvati prometnu nesreću i da je skoro ubila pet ljudi, ona je izašla s teleskopskom van.

Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju ova gospođa.

Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka, a mene kao pi***, zato i dnevno na prometnicima stradaju pješaci, motoristi i ostali upravo radi ovakve nekulturne vozačice….

Ispričavam se na svojim grubim riječima samo sam je htio upozoriti da to ne radi, a ona je nasrnula… Veličajte ju i dalje pa kada nekome zgazi dijete veličajte ju i onda”, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 03:56