ŠOKANTNI NERED

Je li ovo najzapuštenije groblje u Hrvatskoj? Svi koji dođu su zatečeni: ‘Ništa im nije sveto‘

‘Gdje su gospoda iz komunalnog odjela Općine? Ništa ne poduzimaju, pa mogli bi se malo prošetati do groblja‘

Groblje u Prgometu

 Snimio čitatelj

"Šokirani smo izgledom i prilazom našem groblju. Smeće, smeće... Samo vas to dočeka ispred ulaza u groblje sveti Stjepan u Prgometu. Mjesecima tu stoje odbačeni buketi cvijeća, izgorene lampe s grobnih mjesta, samo se stvara hrpa otpada jer kanti nema. Ni jedne ni na ulazu ni nigdje na groblju, a da ne pričamo o kontejnerima... Iako svi uredno plaćamo grobnu naknadu.

image

Groblje u Prgometu

Snimio čitatelj

Gdje su gospoda iz komunalnog odjela Općine? Ništa ne poduzimaju, pa mogli bi se malo prošetati do groblja, barem ovih dana kad svi obilazimo posljednja počivališta naših najmilijih", ovako izgledaju dvije poruke koje je Slobodna Dalmacija dobila elektroničkom poštom od ljutitih čitatelja, koji jednostavno ne mogu pojmiti da se smeće danima, tjednima, mjesecima gomila i da nitko od odgovornih ne reagira.

U dvije odvojene poruke poslali su i fotografije spornog groblja, a upit o problemu poslan je i prvom čovjeku Prgometa, općinskom načelniku Ivanu Skelinu (HDZ).

Zašto se ulaz u groblje ne čisti redovito, zašto nema kanti i kontejnera za otpad, zašto se ova hrpa smeća nije uklonila? Odgovori se još čekaju...

image

Groblje u Prgometu

Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:08