ULTRA LUDILO

Je li ovo Split ili New York?! Pogledajte prizor kakav se ne pamti, redari bili na rubu živaca

Kolona stotina taksija se protezala od centra grada pa još stotinama metara do glavnog ulaza na Park mladeži, a potom i dalje

Kolona taksija u Splitu

 Slobodna Dalmacija

Ovakav prizor Split ne pamti. Nekih sat vremena prije nego je završila druga večer Ultre, ispred glavnog ulaza na festival poredalo se više stotina taksija, došli su iz cijele Hrvatske.

Prizor je više podsjećao na New York nego na Split, piše Slobodna Dalmacija. Ta rijeka taksija se protezala od zgrade Slobodne Dalmacije pa još stotinama metara do glavnog ulaza na Park mladeži, a potom se nastavila protezati i iza glavnog ulaza, skoro do križanja nasuprot Poljuda.

image

Kolona taksija u Splitu

Slobodna Dalmacija

- Ugrožavaš promet, ne možeš tu stati, makni se... - vikao je jedna redar na taksista u četiri sata ujutro, pokušavajući uvesti red na prometnici koju je policija zatvorila za obični promet - pristup su imale samo hitne službe i taksi vozila.

Pitali smo jednog vozača kakva je zarada.

image

Kolona taksija u Splitu

Slobodna Dalmacija

- Meni je dobra, neki ostali kukaju, ali ja ne. Koliko vidim manje su gužve po gradu jer su se partijaneri opekli zbog cijena po Splitu i onda su tražili smještaj izvan grada, po Omišu, Podstrani, Kaštelima, Trogiru, neki su čak potegli i do Zagore. A di neće kada su za sobicu i wc za par dana u Splitu tražili i 1000 eura, a neki su bili toliko bezobrazni da su tražili i kudikamo više - kaže taksist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:27