ŠTETA ZA FANOVE

Je li se i koncert Jelene Rozge mogao održati u Spaladium Areni? Ispada da je, organizatore je ‘ubila‘ jedna izjava...

Jelena Rozga poručila je kako neće odustati od koncerta u Splitu te su organizatori trenutno u potrazi za adekvatnom lokacijom


Jelena Rozga

 Jure Mišković/Cropix

S obzirom na nove okolnosti oko Spaladium Arene, poglavito vezano za izjavu Natalije Mladineo, stečajne upraviteljice tvrtke "Sportski grad" TPN koja upravlja dvoranom da se događaji ugovoreni prije 21. prosinca mogu održati da ne bi prouzročili daljnju štetu, novinare Slobodne Dalmacije zanimalo je je li se tako mogao održati i koncert Jelene Rozge koji je na kraju otkazan upravo zbog problema s Arenom, a trebao se održati 11. veljače, piše Slobodna Dalmacija.

Odgovore su potražili kod Maje Lekšić, iz komunikacijske agencije "Manush" koja se obratila ispred organizatora Rozgina koncerta.

- Želimo prvenstveno naglasiti kako bi prave adrese za pitanja o statusu Spaladium Arene bile stečajna upraviteljica, gospođa Natalija Mladineo i Trgovački sud u Splitu.

Naime, gđa Mladineo je u prosincu prošle godine izjavila kako, citiramo: "Tvrtka Sportski grad – Tvrtka posebnih namjena, koja upravlja Spaladium Arenom, prestaje raditi, jer nema naznaka da će Grad zaustaviti ovrhu od 23 milijuna kuna.

U Areni se od 28. prosinca neće održavati događaji, a o prodaji će se odlučivati nakon nekoliko mjeseci, nakon što se sve operativne stvari završe."

Odmah po izjavi stečajne upraviteljice, organizatori koncerta Jelene Rozge u Spaladium Areni zaprimili su više tisuća zahtjeva za povratom novca, dok je sama prodaja novih ulaznica naprasno svedena gotovo na nulu.

Zbog navedenih činjenica, više kontradiktornih informacija koje su se mogle čuti u javnom prostoru te izuzetno skupe produkcije koja je veliki financijski rizik, organizatori su odlučili kako neće riskirati i dovoditi publiku i izvođačicu ponovno u neugodnu situaciju te su, nažalost, bili prisiljeni otkazati planirani koncert.

Jelena Rozga poručila je kako neće odustati od koncerta u Splitu te su organizatori i izvođačica trenutno u potrazi za adekvatnom lokacijom, o čemu će te biti na vrijeme obaviješteni - odgovorili su iz "Manusha", piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07