SVE PRIJAVILA POLICIJI

'JE...M TI MATER JUGO-MASONSKU' Novinarki prijete smrću nakon priloga o čovjeku kojem je prvi posao u Hrvatskoj dao general Gotovina

 
 CROPIX

HRT-ova novinarka Maja Sever na svom Facebook profilu objavila je prijetnju koju je primila zbog priloga o azilantu Princeu Waleu Soniyikiju, prozvanom 'Afrički Šime', koji je u Zagrebu nedavno otvorio prvi afrički restoran, a o kojemu je pisao i Jutarnji.

Sever se ponovno našla prozvanom zbog svojih 'ljevičarskih' stavova, no ovaj put nije ostalo samo na vrijeđanju. Naime, poruku joj je poslao, kako se predstavlja na Facebooku, Hrvat koji živi u Belgiji, i uputio joj ozbiljnu prijetnju smrću zbog promicanja multikulturalizma.

Prijetnju prenosimo u cijelosti, sa svim pravopisnim pogreškama.

'Jebem ti mater kurvo jugo-masonska.Ako želiš živjeti s crncima idi u Englesku, Francusku ili SAD a nemoj promicati masonsku multikulti politiku u Hrvatskoj.Na tisuće Hrvata napušta zemlju a ti kurvetino jedna pravi reportažu o azilantu koji otvara restoran u Hrvatskoj.Doće dan kada ćemo te smaknuti smeće jedno!', napisao joj je u poruci.

Maja Sever je prijetnju prijavila policiji, a ispod njezine objave nanizali su se brojni komentari podrške.

Podsjetimo, Afrički Šime je u Hrvatsku iz Nigerije stigao 2011. te je bio među prvim migrantima koji su dobili azil u Hrvatskoj. Na televiziji ga je vidio umirovljeni general Ante Gotovina koji se nakon što je oslobođen u Haagu počeo baviti uzgojem tuna u Biogradu na Moru te ga e pozvao da radi za njega.

Kada je izbila migrantska kriza Prince Wale Soniyiki dao je otkaz i odlučio pomagati izbjeglicama, a nedavno je u centru Zagreba otvorio afrički restoran The African Cuisine & Bar u kojemu namjerava zaposliti nekoliko migranata.

CIjelu priču o Afričkom Šimi pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2021 17:27