ZANIMLJIV IZBOR

Jeste li primijetili modni dodatak koji je nosila Josipa Čulina (ex Rimac)? Ne odustaje od statusa ‘kninske kraljice‘...

Nosila je nesvakidašnju aktovku s motivima pregače drniškog i kninskog kraja
 Ronald Goršić/Cropix

Bivša državna tajnica u ministarstvu uprave i kninska gradonačelnica Josipa Čulina, do nedavnog razvoda poznata po prezimenu Rimac, došla je danas pred optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda koje je raspravljalo o optužnici za sređivanje državnih ispita i nezakonito zapošljavanje.

Josipa Čulina, na zagrebački je sud stigla s vrlo zanimljivim modnim dodatkom u ruci, javlja Slobodna Dalmacija.

Uz poslovni kostim, bivša političarka koja je rado nosila i nadimak "kninska kraljica", modnim žargonom rečeno, "isfurala" je nesvakidašnju aktovku s motivima pregače drniškog i kninskog kraja, a koju je svojedobno kreirala kninska tkalačka zadruga Tkanica i modna dizajnerica Mina Petra, poznata po etno motivima u svojim radovima.

image
Ronald Goršić/Cropix
image
Ronald Goršić/Cropix

Ova torba je, inače, i domaćoj i svjetskoj javnosti prvi put predstavljena prije petnaest godina, a bila je i nagrađena na Zagrebačkom velesajmu, gdje je dobila priznanje kao najatraktivniji etnoproizvod.

Na izložbi Kvarner Expo 2008. dobila je Grand Prix.

- Izuzetno mi je drago što torba kreće na put iz Drniša, koji nam je bio odskočna daska. Pozvani smo na Fashion Week u Milano, London i New York - ispričala je tada, ne bez ponosa, dizajnerica Mina Petra.

Josipa Čulina, ex Rimac, čini se, ne odustaje od statusa "kninske kraljice", navodi Slobodna Dalmacija.

image
Ronald Goršić/Cropix
image
Ronald Goršić/Cropix
image
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:42