SUČELJAVANJE

'JESTE LI SE SJETILI MOJE RUKE KOJA JE OSTALA U ZRAKU?' Bivši ministar podsjetio predsjednicu na neugodni događaj iz 2015.: 'Vi nemate kućnog odgoja'

 
Predrag Fred Matić
 Boris Kovacev / CROPIX

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sinoć se nakon sučeljavanja na HRT-u potužila na činjenicu da je neki kandidati uopće nisu htjeli barem kurtoazno pozdraviti.

- Bilo je dvoje-troje njih koji mi nisu uopće htjeli pružiti tuku. Međutim, to je stvar nedostatka kućnog odgoja, rekla je predsjednica.

Naš europarlamentarac Predrag Fred Matić, inače bivši ministar branitelja u SDP-ovoj Vladi, optužio je upravo predsjednicu da nema kućnog odgoja i podsjetio na neugodni događaj iz 2015. godine.

- Kada vam sinoć neki nisu htjeli pružiti ruku, možda ste se sjetili Vukovara 18.11.2015. i moje ruke koja je ostala u zraku. Da imate imalo kućnog odgoja, znali biste što trebate učiniti kada se jutros pogledate u ogledalu. Ali, vi to nećete učiniti. Jer nemate kućnog odgoja, poručio je Matić predsjednici.

Podsjetio je na taj događaj i tadašnji Matićev prvi suradnik Bojan Glavašević.

- Mnogo je onih koji ti nakon tvojih 5 godina na Pantovčaku neće htjeti pružiti ruku. Karma is a bitch, napisao je na Twitteru optuživši predsjednicu da zbog svojih prigodničarskog domoljublja, licemjerja i jeftinih političkih poena nije željela pružiti ruku Fredu Matiću prije četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:57