PJEVAČ U POLITICI

Jimmy Stanić (94) pristupio Domovinskom pokretu: ‘Želim nekako pomoći, dosta mi je svega ovoga oko nas‘

To je put kojim Hrvatska mora ići, uvažavajući svoje ljude, svoje umjetnike, svoje vrijednosti, izjavio je Ivan Penava

Barbara i Stjepan Jimmy Stanić s Ivanom Penavom

 Domovinski pokret

Legendarni hrvatski glazbenik Stjepan Jimmy Stanić i njegova supruga Barbara Stanić, uz nazočnost predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave, predsjednika Domovinskog pokreta Grada Zagreba Igora Peternela, tajnika DP-a Zagreb Vlade Marića, sina prvog hrvatskog predsjednika Stjepana Tuđmana te hrvatskog slikara, putopisca, grafičara i hrvača Antuna Mateša, svečano su potpisali pristupnicu u Domovinski pokret.

image

Stjepan Jimmy Stanić i supruga Barbara pristupaju Domovinskom pokretu

Domovinski pokret

‘‘Sretni smo što ste nas pozvali da pristupimo Domovinskom pokretu, da na neki način pomognemo. Trudit ćemo se da budemo zajedno, da održavamo našu Hrvatsku, jer dosta nam je svega ovoga oko nas. Stoga smo odlučili ući u DP i na tome zahvaljujemo našem prijatelju Matešu koji nas je preporučio te Stjepanu Tuđmanu. Hvala vam svima!‘‘, poručio je Stjepan Jimmy Stanić.

Peternel je u ime Domovinskog pokreta Zagreb izrazio zadovoljstvo i čast što im se pridružio bračni par Stanić. Dodao je kako se nada da će ugodno i dobro surađivati te se veseli zajedničkoj suradnji.

image

Stjepan Jimmy Stanić i supruga Barbara pristupaju Domovinskom pokretu

Domovinski pokret

‘‘Iznimno sam sretan i zadovoljan, čast mi je i zadovoljstvo što sam imao prigodu upoznati legende hrvatske glazbene scene, velike, istinske, prave Hrvate. Velike, ali također i skromne i ponizne, sve ono što ih čini velikima. To su ljudi s velikim karijerama i životnim iskustvom koji su puno dali gradu Zagrebu i Hrvatskoj. Riječ je, naravno, o gospođi Barbari i Stjepanu Jimmyju Staniću‘‘, naglasio je Penava.

Jednako tako zahvalio je i zajedničkim prijateljima Antunu Matešu i Stjepanu Tuđmanu, bez kojih, kako je rekao, ne bi došlo do realizacije i poznanstva s ovako divnim i krasnim ljudima, koji su zapravo stvarali Hrvatsku svojim radom i svojim životnim primjerom. Istaknuo je kako mu je drago da uz mladež imaju i ovakvu sinergiju i spoj, kako bi učili jedni od drugih te cijenili i uvažavali jedni druge.

image

Stjepan Jimmy Stanić i supruga Barbara pristupaju Domovinskom pokretu

Domovinski pokret

‘‘Siguran sam da je to put kojim Hrvatska mora ići, uvažavajući svoje ljude, svoje umjetnike, svoje vrijednosti, a to je ono što sigurno Domovinski pokret donosi na hrvatsku političku scenu, put s kojega skrenuti nećemo, put koji je davno zacrtao prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman. Nažalost, put koji je Hrvatska samo na trenutak zaboravila i izgubila, no s Domovinskim pokretom sigurno će ga biti u stanju pronaći‘‘, zaključio je predsjednik Domovinskog pokreta.

image

Stjepan Jimmy Stanić i supruga Barbara pristupaju Domovinskom pokretu

Domovinski pokret
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 00:26