Novo uhićenje

Još jedna osoba privedena zbog napada na djecu u Vukovaru; Među uhićenima i ‘grčki‘ BBB-i?

Policija je do sada privela četvoricu osumnjičenih za brutalno premlaćivanje djece

Ilustrativna fotografija

 Vlado Kos/cropix/

Još je jedna osoba, kako neslužbeno doznajemo, uhićena i privedena u policijsku postaju Vukovar zbog sumnje da je sudjelovala u brutalnom napadu na skupinu 15-godišnjaka u centru Vukovara prošle subote oko 22,25 sati. Iz PU vukovarsko-srijemske tu nam informaciju nisu mogli potvrditi, ali je nisu ni demantirali.

Glasnogovornik Dragoslav Živković kratko nam je rekao kako policija radi ne otkrivanju svih okolnosti i počinitelja ovog incidenta te da će tijekom današnjeg dana biti i novo priopćenje što na neki način sugerira kako su otkrili i uhitili još nekog od osumnjičenih.

Podsjetimo, do sada su uhićena četvorica muškaraca koje se dovodi u vezu s napadom na maloljetnike u Vukovaru, a jednom od njih, 23-godišnjaku, uz kaznenu prijavu za sudjelovanje u tučnjavi određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Za ostalu trojicu čekamo nove informacije vezano uz kvalifikaciju djela te potencijalno podizanje novih kaznenih prijava i određivanje istražnih zatvora.

Prema neslužbenim informacijama, jedan od uhićenih bio je i u skupini BBB koji su ljetos uhićeni u Grčkoj zbog sudjelovanja u neredima i sukobima s navijačima AEK-a, tijekom kojih je jedan domaći navijač smrtno stradao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:23