POLITIČKI VRH NA KAVI

Josipović i Kosor tajno se sastali u Gradskoj kavani. Nisu htjeli ništa komentirati

Izlazak na stražnji izlaz zabilježile su i kamere Nove TV, a predsjednik i premijerka nisu htjeli komentirati sastanak
Erdut, 121110.Danas je u Vinariji Erdut obiljezena 15. godisnjica potpisivanja Erdutskog sporazuma. 12. studenog 1995 godine potpisan je sporazum o mirnoj reintegraciji okupiranih dijelova istocne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema. Na svecanosti su bili Ivo Josipovic predsjednik RH, Jadranka Kosor predsjednica Vlade, Luka Bebic, Vladimir Seks i ostali.Na fotografiji: Jadranka Kosor i Ivo Josipovic.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor danas prijepodne su više od dva sata proveli razgovarajući na kavi u Gradskoj kavani, a tajni sastanak otkrila je Nova TV. Razgovarali su daleko od očiju javnosti, na drugom katu, a nakon dvosatnog razgovora izašli su na stražnji izlaz.

Nova TV kaže da su predsjednik i premijerka razgovarali o aktualnim temama iz djelokruga zajedničkog suodlučivanja Pantovčaka i Banskih dvora.

Ovakvi sastanci za njih dvoje i nisu previše čudni jer zbog količine posla, kako nam je poručeno, često se ne mogu naći tijekom radnog tjedna. Predsjednik Josipović u prolazu je novinarki Nove TV rekao da je kava bila ugodna , a ništa drugo nije htio komentirati.

I predsjednica Vlade potvrdila je sastanak na kavi te rekla da se razgovaralo o aktualnim temama važnim za boljitak života hrvatskih građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 05:42