JOSIPOVIĆ VJERAN SVOM VOĐI

Josipović: Nema drame u SDP-u, Milanović ima podršku'

Uvjeren je da ulazak Bandića u utrku za Pantovčak ni na koji način neće utjecati na njegovu poziciju
Zagreb, 051109.Predsjednicki izbori, kandidat za predsjednika Hrvatske Ivo Josipovic zajedno sa Zoranom Milanovicem poceo je kampanju na Trgu bana Jelacica.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

GOSPIĆ - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović uživa apsolutnu podršku većine članova Glavnog odbora stranke - rekao nam je predsjednički kandidat Ivo Josipović koji je u petak na gospićkoj tržnici skupljao potpise podrške.

- Medijski napisi su jedno, a stvarnost je ipak malo drugačija. U svakom slučaju, u vrhu stranke nema nikakve drame o kakvoj se priča ovih dana, radi se samo o malo burnijem razdoblju što je također nešto normalno u životu jedne strane - ocjenio je Josipović.

Predsjednički kandidat SDP-a uvjeren je da ulazak Milana Bandića u utrku za Pantovčak ni na koji način neće utjecati na njegovu trenutnu poziciju.

- Hrvatska će izabrati predsjednika koji će je dobro i dostojno zastupati, a to sigurno nije Milan Bandić - uvjeren je Ivo Josipović.

Josipovića podržala i supruga Milana Levara

Potpis podrške Josipovićevoj predsjedničkoj kandidaturi dala je i Vesna Levar, supruga ubijenog Milana Levara. - Vrijeme za promjene u cijeloj državi i zato sam i podržala Josipovića jer sam uvjerena da je on sposoban na tom planu učiniti najviše - rekla nam je Vesna Levar. Njezina se situacija u Gospiću, kaže, nije bitnije promijenila osim što ju se sve manje provocirra i vrijeđa. No, istraga o ubojstvu njezina muža i dalje stoji na mrtvoj točki, a čim se spomene ime Milana Levara nailazi se na zid šutnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:29