ZLOSTAVLJAO DJEČAKA

JUTARNJI DOZNAJE Uhićen Ante Pavlović, samozvani kiropraktičar ipak odlazi u zatvor

Vijeće Županijskog suda prihvatilo žalbu Odvjetništva

Samozvani kiropraktičar dr. Ante Pavlović ipak je uhićen zbog zlostavljanja 12-godišnjeg djeteta i sproveden u istražni zatvor u Karlovcu.

U PU karlovačkoj to nam zbog tajnosti istrage nisu mogli službeno potvrditi, ali nam je glasnogovornica Senka Staroveški rekla da postupaju po nalogu Županijskog suda.

Vijeće Županijskog suda, naime, prihvatilo je žalbu koju je Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podnijelo zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja protiv rješenja suca istrage Županijskog suda u Karlovcu kojim nije bio prihvaćen prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog kaznenog djela za koje ga sumnjiče.

Vijeće Županijskog suda u Karlovcu svojim rješenjem je preinačilo rješenje suca istrage te je protiv osumnjičenika odredilo istražni zatvor da bi ga onemogućilo u možebitnom utjecanju na svjedoke, odnosno spriječilo u ponavljanju kaznenog djela.

Istragom će se utvrditi i odgovornost dječakove obitelji. Ona je, naime, pokazalo se na snimci, pratila Pavlovićevo iživljavanje nad djetetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:35