AFERA DNEVNICE

JUTARNJI EKSKLUZIVNO: DOZNALI SMO GDJE JE PREMJEŠTENA SANDRA ZELJKO Krunska svjedokinja protiv Sauche, radila je kao tajnica za četiri premijera...

 Screnshot

Sandra Zeljko, tajnica u Uredu premijera Andreja Plenkovića, kako Jutarnji ekskluzivno doznaje, premještena je jučer na službeničko radno mjesto tajnice u Uredu za razminiranje. Riječ je o stručnoj službi Vlade koja se nalazi u Mesničkoj ulici 23.

Ured se bavi razvojem učinkovitog sustava protuminskog djelovanja u Hrvatskoj i prati rad Hrvatskog centra za razminiranje. Na čelu Ureda je Hrvoje Debač, a posao administrativne tajnice dosad je obavljala Jasminka Maljković Radić.

Zeljko, koja je bila krunska svjedokinja protiv Tomislava Sauche, radila je kao tajnica za četiri premijera, a jučer je ponovno ispitana u USKOK-u.

Kako je Jutarnji danas objavio, čini se da je Zeljko pokušala prevariti grafologe koji su ispitivali jesu li Sauchini ili možda njeni potpisi na spornim putnim nalozima pa je sada pod sumnjom da je ona odgovorna za aferu "Dnevnice" jer se isti modus operandi s lažnim putnim nalozima ponavljao za vrijeme tri zadnje Vlade, uključujući i aktualnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:35