OGORČENI PUTNIK

‘Kada bi sanitarni inspektori uzeli uzorak... Ovo je netaknuto od davnina! Pogledajte na što sliči WC na Hektoroviću‘

"Zar se moramo mi Višani i Komižani sramotiti pred naših gostima zbog "Jadrolinijine" nebrige?", pita otočanin

Trajekt ”Petar Hektorović”

 Tom Dubravec/Cropix

Molim medije za pomoć! Dokle ćemo se sramotiti i imati ovako derutne zahode na trajektima?

Što radi državni brodar, zašto nikoga u "Jadroliniji" nije briga za nas putnike, i domaće i strane - "zasuo" je naš čitatelj pitanjima, potkrepljujući svoje tvrdnje i fotografijama s trajekta "Petar Hektorović", javlja Slobodna Dalmacija.

Preciznije, snimkama derutnog prostora koji bi se trebao zvati toaletom.

- Zar se moramo mi Višani i Komižani sramotiti pred naših gostima zbog "Jadrolinijine" nebrige? Što da im kažemo gledajući te sanitarne prostorije u koje uđe svaki putnik, jer do Visa brod plovi oko dva sata i 20 minuta. Gdje nema ni prostora kako bi majke presvukle djecu, svoje bebe...

A da ne pričam o tapetu u putničkom salonu, ispod stolova. Kada bi sanitarni inspektori uzeli uzorak s tapeta, imalo bi se o čemu pričati, neočišćeno, netaknuto od davnina! Valjda otkad je taj tapet postavljen u salon, nije ga se dubinski očistilo - ogorčen je putnik "Petra Hektorovića", ljutit što kompanija ima i dio prihoda iz državnog proračuna, a nije u stanju renovirati muški i ženski sanitarni čvor u trajektu.

Naš čitatelj tvrdi kako su kao otočani pitali, molili odgovorne u "Jadroliniji" za rješenje problema, ali i kako do sada pomaka nema, iako su i uoči ovogodišnjeg redovitog remonta broda tražili uređenje WC-a.

Opet ništa, i dalje su sanitarni dijelovi derutni, neuvjetni za brojne putnike koji putuju na relaciji Split-Vis i obratno. Poglavito sada u sezoni...

Pitanja vezana uz renoviranje sanirarnih prostora na "Petru Hektoroviću" uputili su iz Slobodne Dalmacije poslovodstvu nacionalne kompanije, pa ćemo odgovore objaviti čim stignu.

image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:26