KAOS U V. GORICI

Kako je ovaj položio vozački?! Punom brzinom preletio je preko rotora i pokosio sve pred sobom... Sve su snimile kamere

Tom prilikom vozač je oštetio karter vozila iz kojeg je iscurilo motorno ulje, no to ga nije zaustavilo u namjeri da pobjegne

Preletio preko rotora

 /Vg Danas

Jedan od ukupno dva rotora u Velikoj Gorici na Uskršnje jutro osvanuo je ‘pokošen‘. Zasad nepoznati vozač neprilagođenom brzinom produžio je preko sredine rotora u Kolodvorskoj ulici i pritom oštetio automobil te nekoliko znakova signalizacije, javlja VG Danas.

Uskršnji ukrasi postavljeni na rotoru ususret blagdanu su preživjeli, a sada se pojavila i video snimka koja pokazuje kako ni vozaču očigledno nije bilo ništa.

Naime, nadzorne kamere s obližnje stambene zgrade uhvatile su trenutak koji prikazuje kako se vozač približava velikom brzinom rotoru i umjesto da uspori i uđe u njega, punim gasom prelazi posred njega.

Tom prilikom vozač je oštetio karter vozila iz kojeg je iscurilo motorno ulje, no to ga nije zaustavilo u namjeri da pobjegne s mjesta nesreće.

VG Danas je snimku dobio od Gradskog nadzornog centra, a dobili su i informaciju kako će Grad podnijeti prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja zbog oštećenja gradske imovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:37