Miris roštilja, vrhunskog, leskovačkog, glazba uživo, oko 200 veselih i rasplesanih gostiju, i tako svakog petka, subote i nedjelje. I nije riječ o svadbi, već o vikendu u restoranu "Papar grill" koji samo kroz tri dana posjeti oko 600 ljudi, uglavnom domaćih, piše Slobodna Dalmacija.
Ugođaj je to koji je teško opisati, treba ga doživjeti, poglavito je je unio pravo osvježenje u dosadnu makarsku zimu, a da stvar bude zanimljivija "Papar grill" ne "drži" Makaranin, već Zeničanin, 48-godišnji Branislav Perkić, a majstori njegova "leskovačkog roštilja" redom su iz Srbije, naravno iz Leskovca: Desimir Radivojević, Srboljub Nikolić i Jovan Ristanović.
Jedini restoran u Dalmaciji u kojem se nude leskovački specijaliteti zadnjih godinu dana otkako je otvoren postao je hit pa...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....