KOLAPS PRED ZAGREBOM

Kaos na cestama: Kolona kod Jankomira duga čak 7 km, na jednom graničnom prijelazu čeka se 7 sati

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi

Ilustrativna fotografija

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

Na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz čekaju sedam sedam, a na prijelazu Ilok/Bačka Palanka tri sata, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK) jutros.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona između čvorova Zaprešić i Zagreb zapad u smjeru Zagreba je 7 km.

Povećana je gustoća prometa i na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera autoceste A2 i iz smjera čvora Sveta Nedelja u smjeru Lipovca. Kolona vozila je oko 2 km.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u većem dijelu zemlje. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi, izvijestili su iz HAK-a.

Privremena je regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu): Zabrane prometovanja za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t u Republici Sloveniji bit će od 8 do 22 sata: četvrtak, 27. travnja 2023.; nedjelja, 30. travnja 2023.; ponedjeljak, 1. svibnja 2023.; utorak, 2. svibnja 2023.

Na mostu GP Pribanjci-Vinica (Slovenija) na državnoj cesti DC204 u mjestu Pribanjci zabranjen je promet za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:06