OPREZNO NA PUT

Kaos na cestama od ranog jutra: Obilna kiša i nesreće izazvale kolaps, posebna upozorenja za zagrebačko područje

Kišno jutro izazvalo je kaos na prometnicama diljem države. Ako tome dodamo i par prometnih nesreća, dobivamo potpuni kolaps

Ilustracija

 Željko Puhovski/Cropix

Kišno jutro izazvalo je kaos na prometnicama diljem države. Ako tome dodamo i par prometnih nesreća, dobivamo potpuni kolaps.

HAK tako javlja da je pojačan promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred čvorom Zagreb zapad iz smjera Zaprešića prema Zagrebu gdje je kolona četiri kilometra.

Također, gužve se stvaraju i na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru zapada, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Zagreb istok u smjeru Zagreba, kolona je oko jednog kilometra.

Izvanredne su situacije i na autocesti i to zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Šibenik i čvora Vrpolje u smjeru Dubrovnika gdje se promet odvija jednom prometnom trakom i vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Također, u kvaru je teretno vozilo na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj čvora Sesvete u smjeru Goričana pa se promet odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:03