PREKO FACEBOOKA

KARAMARKO ČESTITAO MILANOVIĆU I SDP-u 'Želim vam da dugo i kvalitetno obnašate svoju ulogu konstruktivne oporbe'

Zagreb, 300315.Dvorana Matice Hrvatske, ulica Matice Hrvatske 2.Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odgovarao je na pitanja novinara uoci obiljezavanja 25. obljetnice osnutka HDZ-a u Gradskoj cetvrti Donji grad.Na fotografiji: Tomislav Karamarko.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Krajac Damir / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u subotu navečer je putem svog Facebook profila čestitao SDP-u na izboru predsjednika te stranke, ističući kako želi vjerovati da će SDP i Zoran Milanović u svom idućem mandatu uložiti znatno više energije u stabilizaciju društvenih prilika.

"Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu uložiti znatno više energije u stabilizaciju društvenih prilika i da ćemo se korektno i pristojno boriti za političku naklonost i povjerenje naših građana. Možemo biti politički protivnici, različito misliti o brojnim pitanjima, ali konačan cilj nam je svima isti - bolji i kvalitetniji život svih naših građana", ističe Karamarko.

Predsjedniku SDP-a i toj stranci Karamarko je zaželio i da "dugo i kvalitetno obnašaju svoju ulogu konstruktivne oporbe".

Članovi SDP-a u subotu su ponovno izabrali Zorana Milanovića za predsjednika stranke.

[ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu...

Posted by Tomislav Karamarko on Saturday, April 2, 2016
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. siječanj 2023 03:00