PALJBA ŠEFA HDZ-A

Karamarko: 'Izbacit ćemo Milanovića iz sedla, on je pun fraza i parafraza, frazica i parafrazica!'

'Ovo je jedna neozbiljna Vlada, ovo je Vlada ad hoc, ovo je Vlada koja se trenira na hrvatskoj teškoj situaciji'
 Damjan Tadić / CROPIX

ZAGREB - U intervjuu Media servisu predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je bespoštednu borbu protiv Kukuriku koalicije.

"Zoran Milanović trenira na ovom narodu i to mora prestati", kazao je, uvjeren da će lokalni izbori biti prvi korak ka povratku HDZ-a na vlast.

'Na lokalnim izborima napast ćemo i tradicionalno lijeve utvrde'

Karamarko okuplja desni blok protiv Kukuriku koalicije koji će , vjeruje predsjednik HDZ-a, na lokalnim izborima odnijeti pobjedu.

Napast će HDZ na lokalnim izborima velike gradove pa čak i tradicionalno 'lijeve utvrde' poput Zagreba ili Rijeke.

"Ni Zagreb ni Rijeka nisu tradicionalno lijevi gradovi. To je jedan privid", rekao je Karamarko i objasnio da je stvar je u tome da u tim gradovima HDZ-ovi birači apstiniraju, a više neće.

'Milanović je nonšalantan'

Vladu kritiziramo stalno, kaže predsjednik HDZ-a, a taj će pritisak još i ojačati. Daju oni i svoje prijedloge kako bi građanima bilo bolje, ali su, tvrdi, u medijskoj blokadi. S Milanovićem oko bitnih gospodarskih pitanja neće sjedati za stol iako mu želi svu sreću. Zamjera mu najviše nonšalantnost.

"Ovo je jedna neozbiljna Vlada, ovo je Vlada ad hoc, ovo je Vlada koja se trenira na hrvatskoj teškoj situaciji. Njemu zamjeram to što vrlo olako pristupa tom problemu, što je pun fraza i parafraza, frazica i parafrazica", izjavio je Karamarko.

I zato su u HDZ-u odlučili.

"Definitivno smo čvrsto odlučili da ova vlast ne smije dugo postojati. Počet ćemo je destruirati, počet ćemo je izbacivati iz sedla upravo na lokalnim izborima", rekao je predsjednik HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:28