BIVŠI ŠEF HDZ-a

KARAMARKO NA FACEBOOKU NAPAO 'ANACIONALNU BOJNU' 'Njihova je igra prozirna, a o svojoj političkoj ambiciji zasad mogu reći samo jednu stvar'

 Davor Pongračić / HANZA MEDIA

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko oglasio se u utorak na Facebooku kako bi čestitku za Novu godinu iskoristio da u njoj neizravno demantira tvrdnje u novom broju tjednika Nacional da je lagao u imovinskoj kartici i prešutio nekretnine milijunske vrijednosti, uključujući i polovicu vile koja se prodaje za milijun i pol eura.

- Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek, počinje Karamarko objavu.

- Prema njihovim "neumoljivim dokazima", danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: "Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici", kaže bivši predsjednik HDZ-a.

- U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci. Vaš Tomislav Karamarko, zaključuje u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:39