NAPAD KOD ACE U 'NU2'

Karamarko najavio tužbu protiv Podumljaka: Suočit ćemo se na sudu, gdje neće biti egzibicionizma

Karamarko je najavio tužbu protiv čelnika udruge Partnerstvo za društveni razvoj Munira Podumljaka jer ga je javno prozvao za sukob interesa i kazneno prijavio USKOK-u
Valbandon, Pula, 150611.Radni sastanak izaslanstava Ministarstava unutarnjih poslova Republika Slovenije i Hrvatske koji su predvodilii ministrica unutarnjih poslova Republike Slovenije Katarina Kresal i ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Tomislav Karamarko, odrzao se u Valbandonu (objekt restorana MUP-a). Nakon sastanka ministar Tomislav Karamarko i ministrica Katarina Kresal na prigodnoj svecanosti potpisali su Sporazum o suradnji u zastiti prijevoza novca i drugih vrijednosti. Na slici: Tomislav Karamarko.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je najavio tužbu protiv čelnika udruge Partnerstvo za društveni razvoj Munira Podumljaka jer ga je javno prozvao za sukob interesa i kazneno prijavio USKOK-u.

"Čuo sam da me gospodin danas pozvao na neko javno sučeljavanje, ali ukrao mi je ideju jer ću ja njega pozvati na javno sučeljavanje na hrvatskome sudu, gdje neće biti egzibicionizma, nego realnoga i pravog razgovora o svemu tome", rekao je danas Karamarko novinarima nakon potpisivanja sporazuma o suradnji s talijanskim kolegom Robertom Maronijem.

Podsjetimo, Podumljak je protiv Karamarka govorio u posljednjoj emisiji "Nedjeljom u dva". Karamarko je sve optužbe još jučer pisanim putem opovrgnuo.

"Kada netko progoni kriminalce, kada toliko ljudi bude procesuirano, jedno od sredstava kompromitacije, upravo iz tih krugova, jest da se drugoga proglasi istim takvim.", istaknuo je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 10:29