GOVOR U TRILJU

KARAMARKO 'Odustao sam od funkcije premijera samo da maknemo komuniste s vlasti'

Plitvice, 310316. Obiljezavanje 25. obljetnice stradanja prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovica na Plitvicama u akciji Krvavi uskrs 91. Kod spomen obiljezja Josipu Jovicu pocast su odali Tomislav Karamarko, Zeljko Reiner i Ante Deur, te brojne udruge i postrojbe.Na fotografiji: Tomislav Karamarko.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srdjan Vrancic / CROPIX

'HDZ nitko neće strpati u džep. Ovo vodstvo stranke bavilo se umijećem mogućeg. Zato smo radili i ustupke. Ali ćemo do željenog rješenja vrlo brzo doći. Znat ćemo obraniti i zaštititi dignitet stranke, svakoga od vas članova, a i mene osobno!'

Ovo je u četvrtak navečer u prepunoj dvorani gradskog kina u Trilju na obilježavanju 26. obljetnice HDZ-a u tom gradu kazao Tomislav Karamarko, predsjednik stranke i prvi potpredsjednik Vlade, piše Slobodna Dalmacija .

Karamarko je dodao da je odustao od funkcije premijera samo da bi se maknula komunistička vlada, lažnih socijaldemokrata, na čelu sa Zoranom Milanovićem, piše Slobodna Dalmacija . Slavlju triljskih HDZ-ovaca nazočili su brojni članovi i čelnici te stranke s područja Cetinske krajine, Splitsko-dalmatinske županije kao i iz susjednih općina Bosne i Hercegovine.

Uz glavnog gosta Tomislava Karamarka na skupu su još govorili domaćin Ivan Šipić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, gradonačelnik i saborski zastupnik, Petar Maroš, prvi predsjednik i utemeljitelj te stranke u Trilju, župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja i Ante Sanader, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora. Među ostalim visokim gostima još su bili Damir Jelić, član Predsjedništva HDZ-a i Lovre Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:32