ODLUKU ĆE OBJAVITI USKORO

Karamarko otkrio: Da, istina je. Vjerojatno ću se kandidirati na izborima!

Na koji način će se Karamarko angažirati nije poznato, no ministar unutarnjih poslova najavio je kako će sve to vrlo brzo artikulirati

DALJ - Na izborima koji slijede vjerojatno ću se angažirati - na koji način, to još nisam odlučio. Ja sam angažiran i sada u onom dijelu koji se nakon Domovinskog rata zove borba za kvalitetniji život u Hrvatskoj, najavio je danas na 20. obljetnici pokolja u Dalju ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko .

Najavio je da će vrlo brzo objaviti odluku o budućem političkom angažmanu.

Tomislav Karamarko posljednjih se nekoliko mjeseci spominjao u više kadrovskih križaljki unutar HDZ-a. Najavljivan je kao nasljednik Anrije Hebranga na čelu desnog krila stranke, nakon toga navodno je pretendirao na mjesto predsjednika stranke.

No, odnedavno se ministar unutarnjih poslova spominje u kombinacijama s HSS-om koji će na predstojećim izborima, po svemu sudeći, planira zamjetno skrenuti u desno. U svojim govorima posljednjih godinu dana Karamarko se nedvosmisleno obraća desnom biračkom tijelu, uglavnom braniteljima, ističući neprocjenjivu ulogu prvog predsjendika Franje Tuđmana te Domovinski rat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:10