BEZ REZULTATA

Karamarko: Za Antonijom traga više od 1200 policajaca. Ne znamo registraciju kamiona u koji je ušla

Upućen je novi poziv autostoperu koji je bio u Antonijinoj blizini kada je ušla u kamion s plavom ceradom. Policija mu je zajamčila punu anonimnost
Sibenik, 210611.Izjava za medije ministra MUP-a Tomislava Karamarka u slucaju nestale Antonije Bilic.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

ŠIBENIK - Ministar unutrašnjih poslova Tomislav Karamarko, iako su neke najave govorile, nije objavio ništa spektakularno oko nestale Antonije Bilić na konferenciji za novinare što ju je sazvao u 14 sati u Šibeniku.

Iznio je tek podatak kako u njezinoj potrazi sudjeluje 1200 do 1300 policijskih službenika. Privodi se i kraju pregled dostupnih video-nadzora, a rekao je i da policija još uvijek ne zna registraciju kamiona u koji je ušla Antonia.

Upućen je također novi poziv autostoperu koji je bio u Antonijinoj blizini kada je ušla u kamion s plavom ceradom. Policija mu je zajamčila punu anonimnost.

Karamarko je zahvalio na suradnji djelatnicima HGSS-a, te je uoči presice razgovarao sa sestrama nestale Antonije, Anom i Katarinom, a razgovor s njima nastavio je i nakon izjave za novinare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:19