PRIPREME ZA NASTAVU

Karlovačke osnovne škole do daljnjega će raditi u dvije umjesto u jednoj smjeni

Uz napomenu da će biti poduzete mjere zaštite zdravlja učenika i zaposlenika, škole će donijeti odluku o organizaciji nastave
 Tom Dubravec/Cropix

U skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Karlovcu će se u pojedinim osnovnim školama čiji je osnivač Grad, nastava do daljnjega, umjesto u jednoj održavati u dvije smjene.

Zaključak je to sa sastanka koji je u utorak održao gradonačelnik Karlovca Damir Mandić u prisustvu predstavnika Stožera civilne zaštite s ravnateljima osnovnih škola.

U dvjema smjenama radit će do daljnjega osnovne škole "Banija", "Švarča", "Braća Seljan" i "Dragojla Jarnević", te Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac. Osnovne škole "Skakavac" i "Rečica" nastavit će rad u jednosmjenskom režimu kao što su radile i do sada.

Uz napomenu da će biti poduzete sve mjere zaštite zdravlja učenika i zaposlenika, škole će donijeti odluku o provođenju i organizaciji nastave, a te će upute biti objavljene u ponedjeljak 31. kolovoza 2020. tijekom dopodneva na internetskim stranicama svake škole.

Školama će biti na raspolaganju u organizaciji nastave poseban tim imenovan na razini Grada u kojem će biti i predstavnici Stožera civilne zaštite Grada Karlovca.

Grad se i prije sastanka ponudio da osigura dvoslojne platnene maskice za učenike i zaposlenike osnovnih škola u kojima je osnivač, a na prijedlog ravnatelja Grad će iz svojih izvora osigurati zaštitne vizire za učitelje i nastavnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2021 16:41