OČEVID U TIJEKU

Karlovčanku u zoru probudila vatrena buktinja: Planuo njen auto, vatra se proširila na još dva

‘U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje‘ priopćili su iz PU karlovačke.

Ilustrativna fotografija

 Robert Fajt/Cropix

Na parkiralištu u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac u ranim jutarnjim satima planuo je automobil 61-godišnje Karlovčanke, a vatra se potom proširila i na dva susjedna. Intervenirali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca i ugasili požar, a policija se sprema obaviti očevid kojim će nastojati utvrditi uzroke požara te dati odgovor na pitanje koje se u ovom trenutku samo nameće: Je li požar podmetnut ili je došlo do kvara instalacija pa je iz toga nastala kobna iskra?

- Jutros oko 5.00 sati na parkiralištu u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu buknuo je požar na automobilu karlovačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjakinje. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe. Prilikom požara oštećena su i dva automobila koja su bila parkirana u blizini navedenog vozila. Na mjestu događaja danas će biti proveden očevid. U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje - javili su priopćenjem iz PU karlovačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 09:01