TEŠKE KRONIČNE BOLESTI

KBC SPLIT OBJAVIO DETALJE O PREMINULOM MUŠKARCU 'Kod nas je doveden kao pozitivan na Covid-19, ali u trenutku smrti nije imao koronavirus'

 
 Hanza media

U Splitsko-dalmatinskoj županiji od ukupno 20 novoobrađenih testova nema novooboljelih od koronavirusa, a 73-godišnji muškarac koji je umro u splitskom KBC-u, korisnik Doma za starije i nemoćne, bio je negativan na COVID-19, izvijestio je u petak županijski Stožer Civilne zaštite.

"Prema izvješću KBC-a Split u četvrtak, 11. lipnja, umro je 73-godišnji muškarac, korisnik privatnog doma za starije i nemoćne osobe. U KBC Split zaprimljen je kao pozitivan na COVID infekciju.

Tijekom liječenja testiran je više puta na COVID infekciju te je nakon dva uzastopna negativna testa bio negativan na COVID infekciju. U trenutku smrti nije bio pozitivan na COVID infekciju, a bolovao je od nekoliko teških kroničnih bolesti", priopćio je splitsko-dalmatinski Stožer CZ.

Napominju da se ni jedna osoba zaražena koronavirusom ne nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u Split.

Od ukupnog broja do sada pozitivnih osoba na COVID infekciju s područja Splitsko-dalmatinske županije, još se dvije osobe vode kao aktivno oboljele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:43