'BIT ĆE TEŠKI KNAP'

KERUM 'Da je po božju i po ljudsku, ja ih sve satarem! To je sve treća ili četvrta liga, i ona pendrek policajka iz Kanade mulja nešto već 20 godina'

Željko Kerum
 Bozidar Vukicevic / Hanza Media

Gostujući u Dnevniku N1 televizije, Željko Kerum rekao je da on, za razliku od drugih političara, ljudima nudi iskrenost i dostupnost, dok oni samo traže novac za sebe, piše N1 televizija.

Kerum smatra da u 9. i 10. izbornoj jedinici nema jaku konkurenciju i "da je to sve treća ili četvrta liga".

- Nisu se dokazali kao dobrotvori, kao ljudi da su nešto davali. I ona iz Kanade, ona pendrek policajka, i ona nešto mulja već 20 godina, to vam govorim, samo gledaju kako će se uhljebiti. Da je po božju i po ljudsku, ja ih sve satarem. Ali tu je pritisak medija, klevete... pitam se ponekad što mi to sve treba, rekao je Kerum i dodao da je na izbore odlučio izaći zbog nepravde koju vidi i prkosa.

O stečaju vlastite tvrtke i dugovima nije želio govoriti već je samo rekao da se to pitanje potegne svaki puta kada su izbori. - To uopće nije tema. Bilo je stečajeva prije i bit će opet. To vodi sud i završavat će se, to je jedna od mojih firmi, stvar je recesije 2008., to moja konkurencija sada koristi, rekao je Kerum.

Kerum drži da će nadolazeći parlamentarni izbori biti tijesni. - Doći će do izražaja ovi treći, bit će teški knap, rekao je i ponovio tezu o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a kao dobrom rješenju.

Kerum je rekao i da Miroslava Škoru nikada nije klevetao već da u svim svojim nastupima nastoji "da se narod malo i zabavi" te da u njegovim istupima ima puno satire.

Za sebe je rekao da je desničar i da je spreman ući u koaliciju i s HDZ-om i SDP-om u Saboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:37