ANALIZA NA FACEBOOKU

Kerum o situaciji u Splitu: ‘Puljak rastrojen, jedan zamjenik beštima, drugi tuče šakom u zid‘

Puljkov scenarij s napadom na gradske vijećnike je potez očajnika, napisao je bivši splitski gradonačelnik na Facebooku
Željko Kerum
 Tom Dubravec/CROPIX

Željko Kerum više nije gradski vijećnik, ali pozorno prati što se u četvrtak događa na Gradskom vijeću. Svoja zapažanja objavio je na Facebooku. Njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Poštovani sugrađani, pratim sjednicu Gradskog vijeća, lakrdiju u režiji Ivice Puljka i njegovih primitivnih suradnika. Jedan zamjenik javno psuje, beštima, drugi tuče šakom u zid. Gradonačelnik vidno rastrojen, svjestan da su uhvaćeni s prstima u pekmezu, pokušava s redikuloznim vijećnikom skrenit' temu, tražeći točku oko raspuštanja Gradskog vijeća, znajući da po zakonima i propisima nema osnova za raspuštanje.

Njima je bitno bar donekle smanjiti i odgoditi odgovore zašto su pogodovali i bez natječaja krenuli ili čak i dogovorili posao oko osiguranja. Znači Puljkov scenarij s napadom na gradske vijećnike je potez očajnika, koji svoje vijećnike vrijeđa i ne želi odgovoriti i raspraviti zašto pogoduje i radi bez natječaja.

Moja stranka HGS traži točku na Gradskom vijeću na tu temu, prije svih drugih tema, jer će Puljak sa svojim scenama napraviti sve da se ovo pogodovanje zaboravi. I zato će Vijećnici HGS-a sad napustiti sjednicu - napisao je Kerum, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:24