JAVIO SE U PROGRAM

Kerum poručio novinarima: Ne dirajte mi trudnu ženu jer ću vam rukama iščupat' gučak iz pluća!

Voditeljicu je zanimalo što je s natpisima po medijima kako Fani u poslovnom smislu ide jako loše
Split, 021211.Danas je na splitskom kotaru Mejasi polozen kamen temeljac za najveci trgovacki centar u Dalmaciji, Mill of Split, investitora Tulipan grupe. Kamen temeljac polozio je gradonacelnik Splita Zeljko Kerum zajedno sa clanom uprave Tulipan grupe, Jurgenom Steineckom i njegovim suradnicima.Na fotografiji gradonacelnik Splita Zeljko kerum daje izjavu za novinare.Foto: Mario Todoric / CROPIX
 Mario Todorić / CROPIX

SPLIT - U program Radio Dalmacije javio se gradonačelnik Željko Kerum motiviran pisanjem medija, piše Slobodna Dalamcija.

Na upit voditeljice kako zdravlje, kazao je:

- Još malo grlo boli, proteklih dana ima previše privatnih obaveza, ali imam dobre zamjenike koji mogu obaviti poslove na vrijeme.

Voditeljicu je zanimalo što je s natpisima po medijima kako u poslovnom smislu ide jako loše:

- To nije točno, ide jako dobro. Moj ukupan kapital je veći četiri puta veći, nego obveze. Hvala što ste me pitali o tome, jer je neljudsko i nekorektno i rasistički, kako piše novinar Sandi Vidulić u Slobodnoj Dalmaciji o Fani koja je u šestom mjesecu trudnoće. Tako su pisali i kada je bila u prošloj trudnoći. Nije korektno tako pisati i stvarati stres i moguće probleme, kazao je ogorčeno Kerum, te nastavio agresivnim tonom:

- Neka se mene napada, problema imam kao i svi. Ali, nemojte mi dirati djecu, ne daj Bože da se nešto desi ženi i bebi, ja ću mu rukama iščupati… ja ću prstima iščupati gučak' iz pluća, pa neka DORH i ostali čuju ovo!, kazao je Kerum.

Na upit, ili bolje rečeno, u želji da skrene s teme, voditeljica ga je pitala o hotelu Marjan:

- Danas je 10.5. i danas sve moje firme nemaju jednog eura duga, mi ne dugujemo radnicima i uplaćujemo sve po zakonu, tako da su to sve laži o lošem poslu. Procijenio sam, da sam se davno trebao rješiti biznisa da bih bio političar. Jasno da su shvatili kako me mogu ugroziti, ali taj biznis je toliko jak da ne mogu ništa. Ja ću se riješiti biznisa i baviti se politikom. Na mene je naručena paljba, ali meci prolaze kroz mene i ne mogu mi ništa, kazao je Kerum i nastavio:

- Sam sam stvorio biznis i moja je stvar kako sam se dogovorio s Tommijem. Mediji rade reket i ucjene. Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti. Ja se vidim u politici i biznisu. Ne može se ići u rat s djecom i ženom, njih se prvo osigura, pa onda se krene u bitku.

Napadaju mi trudnu ženu što nosi bebu, a to ih ne interesira. "Ne dirajte mi ono što mi je svetinja!", poručio je Kerum u programu Radio Dalmacije, piše Slobodna Dalamcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:00