PRVO GRLO DALMACIJE

Kerum se raspištoljio na Danima policije: Raznježio ga koloplet dalmatinskih pa sviraču na čelo zalijepio 500 eura!

Splitski gradonačelnik dobio je epitet najvećeg bećara na zabavi, a pjevanjem je u stopu pratio bend koji je cijelu noć nizao pjesme
 Jakov Prkić / CROPIX

SPLIT - Nezapamćena fešta pratila je proslavu ovogodišnjega Dana policije u splitskoj Vili Dalmaciji, na kojoj je uloga dizanja atmosfere − osim zabavljača s pozornice, članova splitskoj javnosti još prilično nepoznatog benda “Admirals Boysa” − zasluženo pripala i splitskome gradonačelniku Željku Kerumu, piše Slobodna Dalmacija.

Prvi čovjek grada dobio je epitet najvećeg bećara na zabavi , pjevanjem je u stopu pratio bend te ih je u jednom trenutku, kažu nam očevici, počastio i lijepim bonusom od 500 eura.

Zalijepio je novčanicu na čelo jednom od članova benda, odlično raspoložen nakon kolopleta dalmatinskih pjesama. Nisu one ponijele samo našega gradonačelnika, nego i svekoliko svečarsko društvo iz različitih branši koje se opustilo na višesatnoj večernjoj zabavi nakon svakodnevnih policijskih-političkih-sportskih mudrijanja.

− Čim su “Admirals Boysi”, oko 21.30, počeli s pjesmom, nakon nastupa klape “Sinj” i policijske “Sv. Mihovil”, počela je fešta na kojoj je gradonačelnik pokazao kako se pravi zabava. Istina je, jednom od članova benda zalijepio je novčanicu, mislim da je bila od 500 eura, na čelo .

Novčanica je pala, pjevač se spustio i stavio je u džep, a Kerum mu je potom, u šali, rukavom obrisao čelo. Netočno bi bilo kazati da mu je itko zamjerio na ponašanju. Bio je odličan, skroz O.K., družio se s ljudima, šalio, bacao dosjetke, uveseljavao ekipu.

Ljudi su mu prilazili, kao i on drugima, pokazao se kao pravi veseljak, čovjek koji voli društvo i pjesmu u trenucima opuštanja. I nas ostale zarazio je svojim veseljem. A to što ih je dodatno pojačao eurima? Pa što ima loše u tome... − rekao nam je jedan od sudionika velike policijske zabave.

“Admirals Boysi” cijele su večeri nizali pjesme, a gradonačelnika je posebno taknuo “Posljednji boem” te neke pjesme Mladena Grdovića i Bepa Matošića, koje je zatražio od benda za svoju dušu.

Fešta je potrajala do sitnih noćnih sati, a osim vrha splitske policije i Grada Splita, privukla je brojne, te večeri odlično raspoložene uzvanike.

Među ostalima, navodi Slobodna Dalmacija , zamijećeni su i predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar, župan Ante Sanader i zamjenik mu Visko Haladić, predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, vojni biskup Juraj Jezerinac, predsjednik splitskog Županijskog suda Ante Perkušić, Igor Štimac...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:17