PROSLAVA

Kerum slavi svoj i stranački rođendan: Dragi nam je Bog dao da imamo Milanovića i Plenkovića! Čudo su

Kerum je izjavio da se u Gradu Splitu događa ružna situacija, u kojoj svatko svakoga mrzi, pod krinkom znanosti i školstva
Željko Kerum i sestra Nevenka Bečić
 Tom Dubravec/Cropix

Predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum u subotu je u Rogoznici obilježio 12 godina od osnutka HGS-a, koji je, kako je rečeno na konferenciji za novinare, fenomen na splitskoj političkoj sceni.

Kerum je rekao kako je tu stranku osnovao sa svojim ljudima i da želi da to bude glavna tema presice, a ne događaji u vezi sa splitskim Gradskim vijeće ili nešto treće.

Gradski vijećnik HGS-a i nekadašnji predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić podsjetio je da ta stranka postoji 12 godina, što nije malo, pogotovo na splitskoj političkoj sceni i svojevrstan je fenomen.

"Iza nas je ostalo dosta toga, nešto opipljivo i što će ostati za buduće generacije, nešto što nisu prazne priče i floskule, a to potvrđuju i građani na izborima. U Gradskom vijeću ne postoji projektna suradnja", rekao je Stanišić.

Ocijenio je da pojedine stranke u Gradskom vijeću povezuje mržnja prema HGS- u i poručio predsjedniku splitskog SDP- a Goranu Koturu da prvo počisti u svom dvorištu.

Predsjedniku HGS-a, Željku Kerumu čestitao je i 61. rođendan.

Kerum je izjavio da se u Gradu Splitu događa ružna situacija, u kojoj svatko svakoga mrzi, pod krinkom znanosti i školstva.

"Ljudi koji su pričali o znanosti i obrazovanju doveli su ljude koji su neuki i nepismeni. Dragi nam je Bog dao da imamo Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića. Kada govorim o njima naježim se. Napravili su čudo. Imamo vrhunske ljude bez obzira što se u nekim trenutcima ne slažu", kazao je Kerum.

Dodao je kako je u njegovom mandatu gradonačelnika izdano više građevinskih dozvola nego u razdoblju od 1990. do 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:11