'RAD PUNIM PLUĆIMA'

KLJUČAN SASTANAK DOMOLJUBNE KOALICIJE Tepeš uvjeren: 'Nismo u krizi, ali građani očekuju ubrzavanje svih procesa!'

 Damjan Tadić / EPH

Uoči sastanka Domoljubne koalicije, koji je započeo u Banskim dvorima, predsjednik HSP-AS Ivan Tepeš izjavio je kako je uvjeren da ta koalicija nije u krizi te da im je potrebno više razgovora.

"Uvjeren sam da nije kriza u koaliciji nego se trebamo naći i razgovarati. To je dobro. Što više razgovora i ubrzanje svih procesa, to građani očekuju od nas", rekao je Tepeš okupljenim novinarima.

Domoljubna koalicija, dodao je, ima veliku odgovornost, pri čemu je prioritetno gospodarstvo, definiranje kadrova i donošenje državnog proračuna.

"Moramo početi raditi punim plućima", rekao je Tepeš.

Na pitanje tko koči cijeli proces odgovorio je kako ne zna jer ne sudjeluje u radu Vijeća za suradnju Mosta i Domoljubne koalicije.

"Ne znam jer ne sudjelujem u radu Vijeća. Sada ćemo razgovarati na razini Domoljubne koalicije pa ću više znati", rekao je Tepeš.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg izjavio je pak kratko kako vladajuća koalicije uopće nije u problemima. Na pitanje otkuda takve izjave u javnosti, Hrg je rekao da ne zna te upitao novinare "je li on davao kakve čudne izjave".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:58