PREDSJEDNIK HSP-a

KLJUČNI AKTER U LICI POZVAO MILINOVIĆA I KUSTIĆA NA OSTAVKU Karlo Starčević: 'To je najobičnija smijurija, nije ova županija njihova prćija!'

Karlo Starčević
 Roberto Orlic / CROPIX

Gradonačelnik Gospića i predsjednik HSP-a Karlo Starčević pozvao je Darka Milinovića i Marijana Kustića da daju ostavke jer, kako kaže, više nemaju podršku građana.

Starčević je dodao i da smatra da su županije općenito nefunkcionalne i da služe samo kao administrativne jedinice.

- To je najobičnija smijurija, nije ova županija prćija Darka Milinovića, Marijana Kustića i HDZ-a. Ovo je županija čestitog hrvatskog naroda. Molim ih da se počnu ponašati civilizirano i ako je potrebno neka obojica daju ostavku za dobrobit županije, rekao je Starčević, prenosi N1.

- Nema ovo nikakve veze s amandmanima jer je 85 posto proračuna već određeno, a onih 15 posto se može disponirati na ovu ili onu točku, amandmani neće ništa promijeniti, to je čista politika, tvrdi Starčević i dodaje da bi on, da je na mjestu Darka Milinovića, ustao sa stolice i rekao svima neka izaberu novog župana.

Na pitanje novinara N1 treba li se Milinović vratiti u Sabor, Starčević kaže:

- Ima zanimanje liječnika ginekologa pa može otići raditi, što ne bi išao raditi ako zna raditi, a ne u Sabor, kaže Starčević i dodaje da njegova stranka neće sudjelovati u ovome što se danas događa na razini županije.

- Ono što nas je povrijedilo jest da je u izbornoj noći krenula hajka na vijećnike HSP-a da će ih netko kupiti. Nitko neće kupiti vijećnike po cijenu života i smrti, zaključio je Karlo Starčević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:29