JESTE LI GA VIDJELI?

Kod Đakova nestao mladi pripadnik Hrvatske vojske, pronađen njegov osobni automobil

Profil nestalog pripadnika objavljen je javno u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba
Nestali Hrvatski vojnik Dražen Zlomislić
 Nacionalna Evidencija Nestalih Osoba

U tijeku je potraga za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske 28-godišnjim Draženom Zlomislićem čiji je nestanak prijavljen Policijskoj postaji Đakovo u četvrtak, 17. rujna 2020. godine, izvijestio je MORH.

- Pripadnici Pukovnije Vojne policije i službenici Ministarstva unutarnjih poslova te Hrvatske gorske službe spašavanja provode intenzivnu potragu za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske na području okolice Požege - navodi se u priopćenju MORH-a.

Istoga dana u popodnevnim satima, Draženov osobni automobil pronađen je u nedaleko mjesta Sloboština, na području općine Brestovac, dok on nije nađen, priopćila je Policijska uprava požeško-slavonska.

- Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručuju iz policije.

Profil nestalog pripadnika objavljen je javno u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:54