DRAMA U KONAVLIMA

Kod Dubrovnika nestao ribar: ‘Na stijenama smo pronašli ribolovnu opremu, more je bilo valovito‘

Tijekom vikenda na području općine Konavle u naselju Komaji nestao je ribar Damir Ilić.

Damir Ilić

 Nestali

Tijekom vikenda na području općine Konavle u naselju Komaji nestao je ribar Damir Ilić.

Rođen je 1975. godine, a prebivalište mu je prijavljeno na Zvekovici. Visok je 180 centimetara, zelenih očiju i smeđe kose.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U potrazi za 47-godišnjakom sudjeluje 26 policijskih službenika s dva policijska plovila, a u ponedjeljak su se u potragu uključili i vatrogasci.

Akciju traganja za Dubrovački vjesnik prokomentirao je županijski vatrogasni zapovjednik, Stjepan Simović:

- Zaprimili smo dojavu tijekom dana te smo odmah krenuli u potragu na području Dubrovnika, Šipana, Kalamote i Mljeta. Angažirali smo brod Orlando i brod sv. Florijan te pretražujemo akvatorij. Dolaskom noći povukli smo se te ćemo potragu nastaviti u jutarnjim satima. S obzirom kako je pretraženo mjesto nestanka, ispod Komaja, mi smo se u potragu uključili na dubrovačkom području, a po potrebi ćemo tražiti i na širem području, rekao je Simović.

Na Facebooku profilu Ludo more jučer je objavljena informacija da je na stijenama pronađena oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa. Navode kako to upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag. Kako su naveli jučer, vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakom strujom u smjeru Cavtata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:59