KAZNENO PRIJAVLJEN

Kod Slovenca pronađen gotovo kilogram amfetamina, drogu mu u vozilu nanjušio policijski pas

Policijski službenici i djelatnici carine osumnjičenoga su 3. kolovoza zaustavili u prometu na području Novog Vinodolskog

Ilustracija

 Srdjan Vrancic/CROPIX

Kod 28-godišnjeg slovenskog državljanina policija je pronašla gotovo kilogram amfetamina, novac i druge predmete koji se povezuju sa zloporabom droga, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava primorsko-goranska.

Policijski službenici i djelatnici carine osumnjičenoga su 3. kolovoza zaustavili u prometu na području Novog Vinodolskog te mu oduzeli nekoliko grama droge MDMA.

Službeni policijski pas za detekciju droga "nanjušio" je drogu u vozilu pa je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci zatražen i dobiven nalog za pretragu.

Pritom je pronađeno i oduzeto još 948 grama amfetamina, više od 10.000 eura, manji iznos novca u drugoj stranoj valuti, kao i predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Mladić je kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 14:01