KAOS NA CESTAMA

Kod Svetog Roka kolona duga 13 km, velika gužva pred Zagrebom, satima se čeka i na Bajakovu

HAK upozorava i na prometnu nesreću između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba

Gužve na autocesti A1

 Hak/Darko Tomaš/Cropix

Na gust promet kao i čekanja na većini graničnih prijelaza i pojedinim trajektnim lukama upozoravaju u subotu popodne iz Hrvatskog autokluba, napominjući kako je zbog prometne nesreće između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok u smjeru Dubrovnika kolona duga oko 13 kilometara.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče povećana je gustoća prometa u oba smjera, kolone vozila u pokretu i povremeni zastoji su između čvorova Karlovac i Bosiljevo II te čvora Ogulin i tunela Mala Kapela u smjeru Dubrovnika, a između čvorova Sveti Rok i Maslenica i čvora Brinje i tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba.

Kolona vozila u pokretu je između odmorišta Zir i čvora Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika. Na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

image

Lučko

Darko Tomas/

HAK upozorava i na prometnu nesreću između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba. Prema naplati Lučko vozi se jednim trakom u koloni.

image
Darko Tomas/

Na A2 Zagreb-Macelj kolona vozila na NP Trakošćan u smjeru Slovenije je oko 200 metara.

Na A3 Bregana-Lipovac prometna je nesreća između čvora Kosnica i mosta Sava u smjeru Lipovca, a kolona je oko sedam kilometara. Kolona osobnih i teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Srbije je oko šest kilometara.

image
Darko Tomas/

Ba A6 Rijeka-Zagreb povećana je gustoća prometa između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u oba smjera, a na A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva promet je najgušći između čvorova Diračje i Šmrika u oba smjera.

image
Darko Tomas/
image
Darko Tomas/
image
Matija Djanjesic/Cropix
image
Matija Djanjesic/Cropix
image
Darko Tomas/
image
Darko Tomas/
image
Matija Djanjesic/Cropix

Velika gužva je i na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje se stvorila kilometarska kolona na ulasku u Srbiju, javljaju pak srpski mediji. Među putnicima je „zaglavila“ i Ana Đurić Konstrakta, koja je u nekoliko postova na Instagramu snimila gužvu na ovoj dionici, javlja Nova.rs.

image

Gužva na graničnom prijelazu Bajakovo

Hak/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. studeni 2022 15:05