AKTUALNA PREDSJEDNICA

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POSJETILA IMOTSKI U slopu predizborne kampanje družila se s građanima i sudjelovala na misi

Kolinda Grabar Kitarović (arhiva)
 Tomislav Kristo / CROPIX

IMOTSKI - Kandidatkinja za predsjednicu Republike u novom mandatu Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu svoje predizborne promidžbe u nedjelju je posjetila Imotski, gdje se družila s građanima, a zatim je sudjelovala na misi u crkvi Sv. Franje Asiškog.

Grabar-Kitarović je na glavnom trgu u Imotskom razgovarala s Imoćanima, a mnogi su joj prilazili i fotografirali se s njom. Prilazeći Grabar Kitarović i pozdravljajući se s njom Imoćani su joj poručivali: 'Vi ste naša predsjednica". U jednom trenutku više građana je uzviknulo "Imotski za Kolindu".

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj crkvi sv. Franje Asiškog.

"Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad", rekao je župnik Kutleša.

Dodao je kako su Imoćani ponosni što je Grabar-Kitarović danas u Imotskom.

"Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski, a ona nas češće posjeti", kazao je župnik Kutleša.

U pratnji Grabar-Kitarović u Imotskom, među ostalim, bili su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader.

Kako je službeno najavljeno, Grabar-Kitarović će u poslijepodnevnim satima posjetiti Makarsku, Omiš i Sinj i družiti se s građanima u tim gradovima, a u Splitu održati predizborni skup u dvorani Gripe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 07:06