POMAŽE STRADALIMA

Kolinda na Facebooku o akcijama na Baniji u kojima sudjeluje: ‘Ovo je mala zemlja velikog srca‘

‘Izgradit ćemo novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje‘, poručila je
Kolinda na Baniji
 Cropix

Iako su mediji bivšu predsjednicu već uhvatili u volontiranju na potresom pogođenim područjima, Kolinda Grabar Kitarović tek je sada po prvi put komentirala humanitarne akcije u kojima sudjeluje.

Povodom akcija u Sisačko-moslavačkoj županiji oglasila se na svom Facebook profilu i kazala kako imaju u planu izgraditi novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje.

'Solidarnost i snaga međusobnog pomaganja nakon razornog potresa u Petrinji i na Banovini pokazala je koliko ljudi velikog srca ima u domovini i svijetu, svih naših prijatelja koji su spremno priskočili u pomoć, a pomažu i dalje u obnovi cijelog kraja.

Tako su odmah nakon potresa započele humanitarne akcije u okviru hrvatskih udruga na području Švedske. Zajedničkom suradnjom HD ”Velebit” iz Göteborga, HKD ”Jadran” i NK “Croatia” iz Malmea i HKŠD ”Croatia” iz Helsinborga, te prijatelja u Hrvatskoj, izgradit ćemo novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje.

Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli i pomažete obnovi i revitalizaciji Banovine. “Mala” zemlja velikog srca', objavila je bivša predsjednica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:47