‘BIO JE NEUMORAN‘

Kolinda se emotivnom objavom oprostila od Bage: ‘Pamtim ga kao velikog čovjeka, nedostajat ćeš nam!‘

Počivaj u miru, dragi Mislave! Nedostajat ćeš nam svima!, napisala je na Facebooku

Mislav Bago i Kolinda Grabar Kitarović

 Dnevnik.hr

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović emotivnom se objavom na društvenim mrežama oprostila od prerano preminulog novinara i urednika Mislava Bage.

- S velikom sam tugom primila vijest o iznenadnoj smrti Mislava Bage. Mislava pamtim prije svega kao velikog čovjeka koji je pomagao i u najtežim trenucima. Kao novinar bio je neumoran, uvijek pun ideja, počesto izvan okvira konvencionalnog novinarstva, što ga je činilo jedinstvenim. Ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom novinarstvu. Počivaj u miru, dragi Mislave! Nedostajat ćeš nam svima! - napisala je bivša predsjednica.

Podsjetimo, novinar i voditelj Mislav Bago umro je u četvrtak, potvrdili su s Nove TV čiji je bio dugogodišnji novinar. Bago je nađen mrtav u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Dobitnik je niza nagrada za svoj rad. Nagradu Marija Jurić Zagorka HND-a dobio je 1998. za najbolju reportažu te 2003. i 2006. za najbolji intervju, nagradu Novinar godine 2006. za seriju intervjua s bivšim premijerima Ivom Sanaderom i Ivicom Račanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:59