VATRENA NAVIJAČICA

Kolinda u Modrićevom dresu navijala s tribina, izazvala euforiju: ‘Naša kraljica je tu, pobjeđujemo danas!‘

Bivša predsjednica objavila je fotografiju s tribina na svom Facebooku te se zahvalila svim navijačima na toploj dobrodošlici

Kolinda Grabar Kitarović

 Facebook

Hrvatska je u 4. kolu Lige nacija skupine A na pariškom Stade de Franceu nakon 24 godine neuspješnih pokušaja napokon pobijedila Francusku. Sve je iz publike pratila vjerna navijačica Vatrenih - Kolinda Grabar Kitarović, i to baš u dresu s imenom Luke Modrića - koji je reprezentaciju u ponedjeljak navečer doveo do pobjede nad aktualnim svjetskim prvakom.

Bivša predsjednica objavila je fotografiju s tribina na svom Facebooku, još prije početka utakmice, te se zahvalila svim navijačima na toploj dobrodošlici.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Ante Cizmic/Cropix
image

Kolinda Grabar Kitarović

Ante Cizmic/Cropix

Njezina objava izazvala je samo riječi hvale među komentatorima.

'Kraljice naša donesi nam sreću!', 'Naša kraljica je tu i donijela nam sreću, znam da ćemo pobijediti', 'Sretno vatrenim danas, ne možemo izgubiti, Kolinda je naša uvijek s nama', 'Kraljica je tu, pobjeđujemo danas' - euforično su pisali njezini pratitelji obraćajući joj se s 'Lijepa naša Kolinda'.

Podsjetimo, bivša predsjednica oduvijek prati naše nogometaše na natjecanjima, a svima se najviše urezalo u pamćenje slavlje 2018. godine, kada je Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto, izgubivši u finalu upravo od Francuza.

Tada je, dok je u Moskvi lijevala kiša, Grabar Kitarović stajala uz bok Vladimira Putina, i francuskog kolege Emanuela Macrona. U suzama je pritom čestitala Vatrenima, ljubila ih i tješila, a u jednom trenutku pehar Mundijala došao je do njenih ruku, pa je poljubila i njega.

image
Fatih Aktas/Anadolu Agency Via Afp
image
Sebnem Coskun/Anadolu Agency Via Afp
image
Mladen Antonov/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:37