O PROSVJEDU U SAVSKOJ

KOMADINA 'To što Primorci i Istrani ne podržavaju prosvjede, ne znači da su loši branitelji!'

Komadina je dodao kako po istraživanjima javnosti podršku braniteljima daju ona područja gdje su građani većinski desno orijentirani
Rijeka, 080512.Danas se na tiskovnoj konferenciji ,u prostorijama stranke SDP kojoj sam pripada, pojavio Zlatko Komadina ,bivsi ministar pomorstva ,prometa i infrastrukture.Ovo je prvo pojavljivanje u javnosti nakon zakljucenog bolovanja zbog cega je i dao ostavku na ministarsko mjesto u Vladi RH.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Željko Sop / CROPIX

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina poručio je vođama braniteljskog prosvjeda da nemaju pravo vrijeđati i omalovažavati građane PGŽ-a i Istre, ističući da su neke ankete su pokazale da građani tih krajeva većinski ne podržavaju braniteljske prosvjede, zbog čega su nazvani lošim braniteljima.

- One koji to govore podsjećam da je najveći odaziv na mobilizaciju bio upravo u PGŽ i Istri te da smo prvi sudjelovali u naoružavanju Hrvatske - rekao je, dodajući da po istraživanjima javnosti podršku braniteljima daju ona područja gdje su građani većinski desno orijentirani.

Kazao je i da ministar Siniša Hajdaš Dončić po njemu ne treba dati ostavku jer se odustalo od monetizacije, no da je na njemu hoće li to učiniti. Poziv HDZ-ovaca da ostavku da proglasio je "zbogom pameti", jer je licemjerno to tražiti budući da su oni i bili protiv monetizacije. Što se poraza SDP-a na rabu tiče, rekao je da je uvijek prvo kriv kandidat i njegova lokalna organizacija, a tek onda na građane utječe i opći rejting stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 06:49