NOVI, BOLJI, POUZDANIJI

Komentar glavnog urednika JL-a: Provjeren i kvalitetan sadržaj vrijednost je koja ima cijenu

Jutarnji list od danas pokreće platformu za naplatu dijela našeg digitalnog sadržaja na portalu jutarnji.hr
Goran Ogurlić

Poštovane čitateljice, poštovani čitatelji,

Jutarnji list od danas pokreće platformu za naplatu dijela našeg digitalnog sadržaja na portalu jutarnji.hr.

Riječ je o iznimno važnom koraku za nas s ciljem održavanja visoke kvalitete sadržaja koji želimo dosljedno isporučivati na svim našim platformama. Naš sadržaj na portalu od svojih je početaka bio besplatan. Od danas većinu autorskog sadržaja, za koji smatramo da je najveća vrijednost Jutarnjeg lista, počinjemo naplaćivati kroz pretplatu, a vi birate dinamiku, od mjesečne do godišnje ili višegodišnje. Uz vašu podršku, svima onima koji proizvode kvalitetan sadržaj želimo osigurati sigurne prihode kako bi i dalje mogli proizvoditi sadržaj na koji ste se navikli i koji volite.

Svjesni smo da će se ova promjena najviše odnositi upravo na naše najvjernije korisnike koji dnevno čitaju desetke naših članaka na internetu. Čitanje naših analiza, članaka i kolumni od sada je omogućeno samo čitateljima koji imaju pretplatu. Onima koji ju ne aktiviraju, i dalje ostaje otvoren za potpuno besplatno čitanje naš cjeloviti servis vijesti iz Hrvatske i svijeta.

Velika novost je da smo otvorili posebnu stranicu na kojoj ćemo objavljivati sve članke koji su dostupni samo našim pretplatnicima i koji su jasno označeni prepoznatljivim slovom J na crnom polju, a poznata crvena oznaka ostaje za javne objave.

U našoj ponudi na raspolaganju su Vam tri nova paketa: Plus, u kojem ćemo našim pretplatnicima dati neograničeni pristup svim sadržajima na portalu jutarnji.hr, Premium, u kojem se nalazi sve što i u Plusu, ali i opcija da na stranici nema invazivnih oglasa, te Paket, u kojem je uključena i pretplata na digitalno izdanje tiskanog Jutarnjeg lista.

Svaki sadržaj ima svoju cijenu, svaki sadržaj ima svoju vrijednost. Vi ste ti koji odlučujete što je Vama vrijedno i što ste spremni platiti. Mi ćemo i dalje nastojati isporučivati provjeren i kvalitetan sadržaj kojem se može vjerovati.

Današnje vrijeme pokazuje koliko je važno raspolagati provjerenom informacijom. Vjerodostojnim medijima sve se više vjeruje. Naši novinari i urednici nastavit će predano raditi na najboljem sadržaju koji mogu napraviti vrhunski medijski profesionalci.

Hvala vam što čitate Jutarnji list.

Sve dodatne informacije o pretplati donosimo OVDJE, a pretplatiti se možete na stranici: https://www.jutarnji.hr/pretplata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:56