JELENA LOVRIĆ: COPYRIGHT BY VASO

KOMENTAR Nakon Sanadera koji je pokrao pola države, sada je glavni operativac HDZ-a ukrao diplomski rad! Princip je isti, sve su ostalo nijanse!

Otkriće da su se na Policijskoj akademiji diplomski radovi prepisivali, a da je rekorder te prepisivačke škole bio danas široko poznati Milijan Brkić Vaso, prilično je šokantno iz više razloga.

Prvo, potpuno je nevjerojatno da su neki policajci - dakle školovani, profesionalni čuvari zakona do diplome došli služeći se krađom znanja, što će reći, metodama s one strane zakona.

OTKRIVAMO, SKANDAL U MUP-u Drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić Vaso prepisao diplomski od početka do kraja!

U njihovom poslu takvo je ponašanje opasnije nego u drugim strukama. Jer bi sklonost prevari za policajce morala biti kontraindicirana. A poštenje i striktno pridržavanje zakona neizostavno. Njihovi plagijati pokazuju da su u policijsko zvanje potpuno zalutali. Nemaju za njega osnovne predispozicije. Profesionalna karijera Milijana Brkića dokazuje da nečastan i suspektan način stjecanja diplome nije smetnja za osvajanje vrlo visokih policijskih funkcija. Nije onda čudno da snage reda i sigurnosti godinama nisu uspjele primijetiti ništa sumnjivo u Sanaderovim kriminalnim aktivnostima.

Drugo, Vasino prepisivanje važno je i zbog njegove današnje, politićke funkcije do koje je u međuvremenu avanzirao. Postao je saborski zastupnik i glavni tajnik HDZ-a. Ta stranka baš nema sreće.

Nakon Ive Sanadera koji je pokrao pola države, sada glavni operativac koji je ukrao diplomski rad. Princip je isti, sve su ostalo nijanse! Kako će s takvim kadrovima HDZ dokazati da se opoštenio? Šef stranke Tomislav Karamarko voli se hvaliti da je baš on pokrenuo borbu protiv korupcije, a njegov najpovjerljiviji suradnik - plagijator, znači kradljivac diplome. Dvojnik davno raskrinkanog i stoga politički demontiranog lažnog magistra Ante Đapića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:41