UKORIO NOVINARE

KOMPROMITIRAJUĆE INFORMACIJE NE PRESTAJU CURITI U JAVNOST Ministar Kuščević o najnovijoj aferi: 'Molim vas, budite korektni kad mi upućujete pitanja'

Lovro Kuščević
 Tom Dubravec / CROPIX

Ministar uprave Lovro Kuščević u petak poslijepodne dao je izjavu N1 televiziji o projektu zdravstvenog centra koji se trebao graditi u Nerežišćima te ulozi njegovog savjetnika Željka Holika u ostvarenju tog projekta 2015. godine.

O cijelom tom slučaju opširno smo izvijestili OVDJE!

Međutim, Kuščević nije dao konkretne odgovore, već je novinarima poručio da se obrate na pravu adresu.

"Poznato vam je da trenutačno nisam na funkciji načelnika općine te nemam u posjedu dokumentaciju. Stoga točnosti radi, obratite se ispravnoj adresi. Vjerujem da Općina Nerežišća može dati precizne odgovore. Radi korektnog informiranja javnosti smatram da je važno objaviti isključivo dokumentirane podatke. No po mojim saznanjima (odgovorit ću jer sam korektan prema vama bez obzira na način postavljanja pitanja) centar još nije izgrađen", poručio je ministar za N1.

Na pitanje ima li njegov savjetnik Holik nekretninu u Nerežišćima ili drugdje na Braču, Kuščević je zamolio novinare da budu korektni kad mu upućuju pitanja.

"Nemam namjeru, ne smijem, ne želim pitati, a niti da znam, ne smijem odgovarati na ovo pitanje jer se radi o privatnoj osobi. Doista Vas molim da budete profesionalni i korektni kada mi upućujete pitanja", kazao je za N1 Kuščević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:50