NA VELESAJMU

Konferencija ‘Reci zbogom burnoutu‘: Kako stvoriti okruženje koje je podržavajuće za mentalno zdravlje svih

- Smatramo da je mentalno zdravlje ključan čimbenik kako bi pojedinac ostvario svoje potencijale, ističu u Rotary klubu
 Rotary Club/

Danas će se u 18 sati u prostoru Zicera na Zagrebačkom velesajmu održati druženje u organizaciji Rotary kluba Mental Health Croatia.

- Nakon uvodnih izlaganja u kojima će se čuti osobna svjedočanstva o doživljenom i preživljenom burnoutu te više o sindromu sagorijevanja iz perspektive medicinske struke, u panel diskusiji sa stručnjacima za upravljanje ljudskim resursima iz nekoliko velikih hrvatskih tvrtki pokušat ćemo doći do odgovora na pitanje što kao pojedinci i poslodavci možemo činiti kako bismo u našim organizacijama i društvu u cjelini svakodnevno stvarali okruženje koje je podržavajuće za mentalno zdravlje svih, s naglaskom na mlade profesionalce, stoji u pozivu organizatora.

Rotary club Mental health Coratia dodaje da su posvećeni promicanju i unaprjeđenju mentalnog zdravlja u zajednici.

- Smatramo da je mentalno zdravlje ključan čimbenik kako bi pojedinac ostvario svoje potencijale, učinkovito se suočio s normalnim životnim stresom, radio produktivno te bio sposoban pridonositi zajednici. Posebno smo usmjereni na poticanje programa zaštite i unaprjeđenja mentalnog zdravlja djece i mladih, dodaje se u priopćenju Rotary kluba.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na OVOM LINKU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:26