UZNEMIRUJUĆI PRIZORI

KONTROVERZNI SRPSKI LEVIJATAN OBJAVIO ŠOKANTNU SNIMKU IZ HRVATSKE Najavili podnošenje prijave protiv dječaka koji nogom šutira mačku

 YouTube

Skupina boraca za prava životinja s fantomkama na glavi iz Srbije pod nazivom 'Levijatan', koja je nedavno pokrenula svoju podružnicu i u Hrvatskoj, objavila je uznemirujuću snimku na kojoj se vidi se kako maloljetno dijete nogom udara mačku poput lopte.

"Split, maloljetno lice, inicijali poznati i slučaj će biti prijavljen u toku dana nadležnoj službi u Hrvatskoj. Odgledajte do kraja. Levijatan", napisali su u petak na svojem Facebook profilu.

Nisu pritom naveli detaljnije informacije o počinitelju kao ni tko ga je snimio.

Inače, skupinu Levijatan u Srbiji vodi Pavle Bihaly, u vezi kojeg je beogradski Kurir zabilježio da je na svom Facebook profilu objavio slike osuđenog kriminalca Luke Bojovića i ubijenog Rade Rakonjca uz parole iz vremena dok su obojica bili pripadnici paravojne skupine notornog srpskog kralja podzemlja i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Novosadski antifašisti, kako je svojedobno prenio portal Lupiga, upozorili su na problematično ponašanje Bihalyja, koji, kako navode, "redovno javno veliča srpske ratne zločince i kriminalce".

Tako je Bihaly na svom Facebooku, pored objavljivanja fotografija šefa Zemunskog klana Luke Bojovića i Arkana, veličao Slobodana Miloševića i ratnog zločinca Milorada Ulemeka Legiju, kojem je pripisano i ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića.

Vođa Levijatana Pavle Bihaly na podlaktici ima tetoviranu mrtvačku glavu u stilu SS-Totenkopfverbände, organizacije koja je vodila nacističke konc-logore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:23